Huren

Ervaar het kampeergevoel met een Easy Caravanning TakeOff of een Kip Shelter.

Een vouwwagen huren bij de Vouwwagenspecialist

Wil je het kampeergevoel eens ervaren met een Easy Caravanning TakeOff of een Kip Shelter? Huur dan één van deze wagens bij Dé Vouwwagenspecialist in Boxtel. Ideaal om bijvoorbeeld het kampeerplezier met een Take-Off of een Shelter eerst voor te proeven voordat je er een definitief aanschaft. Lijkt je dat een goed idee? Meld je dan snel aan voor het komend huurseizoen!  Een weekend op stap met de Easy Caravanning TakeOff kan al voor € 300,-. De X10T tent-luifel van Karsten wordt dan meegeleverd.

Vouwwagen huren

Ik wil graag een Easy Caravanning TakeOff of een Kip Shelter huren

Wil je ook het avontuurlijke van een Easy Caravanning TakeOff of Kip Shelter ervaren, en huren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Huur een vouwwagen

Al onze Easy Caravanning TakeOff’s en Kip Shelters die beschikbaar zijn voor de verhuur zijn standaard voorzien van een keuken, gasfles, reservewiel, neuswiel, disselslot en verzekering. In de verhuurprogramma’s staan de accessoires vermeld die optioneel gehuurd kunnen worden. Bij het ophalen krijg je een uitgebreide demonstratie van de gehuurde Easy Caravanning TakeOff of Kip Shelter.